EUROLEX ANDORRA AL RÀNKING CHAMBERS 2022

Un any més, Eurolex Andorra al rànking dels millors despatxos d’advocats segons la classificació Chambers.

El nostre bufet és reconegut entre altres per la seva excel·lència i expertesa en el dret administratiu, mercantil i contenciós:

“Eurolex Andorra is well regarded for its expertise in administrative and public law matters, including public tender mandates and regulatory advice to public sector bodies. The law firm also advises on tax, gaming and social security matters, and additionally assists clients with contentious mandates”

Chambers destaca en particular els socis del despatx, en Joan Monegal en matèria administrativa (administrative & públic law) i en Jean-Michel Rascagneres en dret mercantil (general business law).

Ampliació de la xarxa Eurolex International

En l'última reunió d'Eurolex International, es va decidir per unanimitat ampliar la xarxa amb nous socis presents als països següents: Portugal, Itàlia, Bèlgica, Suïssa, Luxemburg i els Estats Units. Més informació aviat.     Gestió i organització de...

Jornada sobre la nova llei de contractació pública d’Andorra

El proper dimarts 25 d’octubre a les 16h tindrà lloc a l’auditori de Mora Banc la jornada sobre la nova Llei 14/2022, de 12 de maig, de contractació pública d’Andorra. El despatx de Barcelona, Tornos Abogados, especialitzat en dret administratiu, juntament amb Eurolex...

Gestió i organització de reunions

S’organitzen reunions presencials així com telemàtiques a fi de garantir la major disponibilitat dels professionals del despatx i respondre de forma òptima, propera i ràpida a les necessitats dels nostres clients.

Telèfon

+376 801 420 – Whatsapp disponible

Horaris del despatx

Dilluns a dijous: 9h30 a 17h30.

Divendres: 9h30 a 14h.

 Correu electrònic

eurolex@eurolex.ad