eurolex andorra

Bufet de referència al Principat d’Andorra

Amb més de 30 anys d’exercici i d’experiència, el despatx-boutique EUROLEX ha esdevingut un referent en l’àmbit jurídic i legal del Principat d’Andorra.

La nostra història

           

El bufet d’advocats EUROLEX ANDORRA va ser creat l’any 1989 per Joan Miquel Rascagneres desprès d’haver exercit funcions judicial (Fiscal) a França. L’any 1997 s’associava amb l’advocat Joan Monegal el qual també havia exercit funcions judicials al Principat d’Andorra.

Amb més de 30 anys d’exercici i d’experiència, el despatx-boutique EUROLEX ANDORRA ha esdevingut un referent en l’àmbit jurídic i legal del Principat d’Andorra. 

EUROLEX aposta particularment per les noves tecnologies tant en la seva vessant de prestació de serveis professionals, com amb relació a la seva pràctica jurídica. Així doncs, l’organització es partícip d’una nova cultura legal en la que el client i els seus projectes es situen al centre del paradigma de la pràctica professional del despatx i en que es privilegia la comunicació i la connexió permanent, directa, ràpida i transparent. La cerca constant de solucions alternatives, innovadores i, sobretot, eficients, constitueixen l’eix vertebrador de la prestació de serveis.

nombre de casos

anys d'experiència

Què ens fa únics?

           

Per a garantir els més alts estàndards de qualitat, EUROLEX ha desenvolupat de forma notable l’aspecte internacional. Forma part de l’aliança europea de bufets d’advocats Eurolex International amb la vocació d’afavorir la cooperació i els intercanvis transnacionals a Europa. Així, es compta amb acords i el suport d’importants bufets de París, Barcelona, Tolosa i Perpinyà. D’altra banda, és membre de la xarxa internacional d’excel·lència en dret econòmic Vogel Global Competition Network. Amb 59 bufets d’advocats arreu del món, l’aliança garanteix l’òptim tractament de les qüestions relatives al dret de la competència, de la reglamentació, de la distribució i de consum. En aquest aspecte, cal destacar l’experiència en l’àmbit internacional dels advocats que conformen el despatx.

Experts en nombroses àrees de pràctica i serveis

           

EUROLEX ofereix un ampli repertori de serveis i àrees de pràctica que formen part del seu camp d’expertesa. Compta amb un equip professional, experimentat i multidisciplinari que permet una prestació d’excel·lència en sectors com l’assessorament jurídic, el consell estratègic per a organitzacions, la seguretat, el lideratge, l’acompanyament en la realització de projectes i la resolució de conflictes amistosa o judicial. Com a despatx boutique garanteix una atenció personalitzat i individualitzat així com l’excel·lència i el rigor professional en la prestació de serveis.

 

Per què triar-nos?

           

Finalment, EUROLEX és una organització moderna i compromesa amb la societat. La solidaritat, el desenvolupament sostenible i la defensa dels drets humans conformen els valors de la firma. Destaca les seves activitats i la seva implicació a fi d’aconseguir una societat més justa i equitativa on les persones puguin gaudir dels seus drets amb total i absoluta llibertat.

Gestió i organització de reunions

S’organitzen reunions presencials així com telemàtiques a fi de garantir la major disponibilitat dels professionals del despatx i respondre de forma òptima, propera i ràpida a les necessitats dels nostres clients.

Telèfon

+376 801 420 – Whatsapp disponible

Horaris del despatx

Dilluns a dijous: 9h30 a 17h30.

Divendres: 9h30 a 14h.

 Correu electrònic

eurolex@eurolex.ad