l’equip

Bufet de referència al Principat d’Andorra

Per a garantir els més alts estàndards de qualitat, EUROLEX compta amb un equip professional, experimentat i multidisciplinari

Els advocats

           

 

JEAN MICHEL RASCAGNERES

Desprès d’exercir com a Magistrat a França,  s’instal·la a Andorra l’any 1989 iniciant la seva carrera d’advocat. Especialitzat, principalment, en dret mercantil, dret fiscal i dret penal-econòmic, també ha exercit com a mandatari de marques davant l’Oficina de Marques i Patents d’Andorra. Antic Degà del Col·legi d’Advocats d’Andorra, ha creat l’Associació d’Assessors Tributaris i Fiscals del Principat d’Andorra, de la qual ha estat el President fins l’any 2018.

Els seus més de 30 anys d’experiència l’han portat a ocupar diferents funcions en organismes nacionals, així com internacionals. Així, va ser mediador i membre del Consell d’Administració de la Universitat d’Andorra.  Ha sigut igualment membre representant del Principat d’Andorra al Comitè de Prevenció de la Tortura del Consell d’Europa del 2004 al 2012.  I ha estat President del Consell d’Administració de la Caixa Andorrana de Seguretat Social del 2015 al 2019.

L’any 2019 ha estat elegit per a ocupar un càrrec electe al Comú d’Encamp

La seva dedicació al dret sempre ha estat absoluta i destaca particularment el nombre important de de llibres, articles i estudis jurídics publicats.

JOAN MONEGAL

Havent ingressat a l’Administració de Justícia del Principat d’Andorra i desenvolupat durant més de deu anys funcions de Secretari Judicial i finalment de Batlle adscrit a la Secció Civil i d’Instrucció de la Batllia d’Andorra, l’any 1997 inicia la seva carrera professional d’advocat.

Nomenat per la Reunió de Cònsols del Principat d’Andorra en data 15 de maig de 1996 com a tècnic jurista representant dels Comuns en el si de la Comissió Jurídica, s’especialitza en dret civil i administratiu, assessorant de forma externa a la Caixa Andorrana de Seguretat Social, a l’Institut Nacional Andorrà de Finances (INAF) en l’actualitat Autoritat Financera d’Andorra (AFA), al Consell Regulador Andorrà del Joc (CRAJ) i a diverses corporacions locals, així com al propi Govern d’Andorra.

Nomenat l’any 2001 Conseller General fins l’any 2005, esdevé membre de la Comissió legislativa d’Ordenament Territorial i de la Comissió d’Interior i Justícia, participant en representació del Grup Parlamentari Mixt en la organització internacional OSCE (Organisation for Security and Cooperation in Europe). D’ençà l’any 2009 i fins el 2011, participa com a representant del Principat d’Andorra en la Comissió de Venècia en matèria de dret constitucional i d’ençà l’any 2012 fins al 2020, ha estat membre de la junta directiva del Col·legi d’Advocats d’Andorra.

Actualment ha esdevingut membre del Tribunal d’Arbitratge del Principat d’Andorra (TAPA).

BENJAMÍ RASCAGNERES TRAVESSET

L’any 2008 obtenia la llicenciatura i màster en dret per la facultat ESADE a Barcelona. Obté, a l’hora, el postgrau en Dret andorrà de la Universitat d’Andorra i el màster de criminalística, infoanàlisis i tècniques avançades en ciències forenses de la Universitat de Barcelona.
Va iniciar la seva carrera d’advocat al despatx EUROLEX. En 2011 aconsegueix la plaça de Comissari de Policia al Principat d’Andorra, començant un període de formació a l’École  Nationale  Supérieure de Police de Saint-Cyr-au-Mont d’Or que ho portaria a realitzar pràctiques en qualitat de Comissari de Policia a París, Lyon i Grenoble. A Andorra, va assumir el comandament de l’Àrea de Policia Judicial i Investigació Criminal. Durant els gairebé 9 anys al Cos de Policia d’Andorra, s’ha especialitzat en terrorisme, intel·ligència, ciberseguretat i lideratge. En particular, s’ha format en ciberseguretat estratègica al centre militar bilateral del US Department of Defense i del Ministeri Federal de Defensa d’Alemanya, el George C. Marshall European Center for Security Studies.
L’any 2016 es graduava a la Acadèmia Nacional del Federal Bureau of Investigació (FBI) dels Estats-Units obtenint el Certificate of Criminal Justice Education de la Universitat de Virgínia. La formació va permetre adquirir amplis i experts coneixements en matèria de lideratge, intel·ligència i contra terrorisme.

 

Gestió i organització de reunions

S’organitzen reunions presencials així com telemàtiques a fi de garantir la major disponibilitat dels professionals del despatx i respondre de forma òptima, propera i ràpida a les necessitats dels nostres clients.

Telèfon

+376 801 420 – Whatsapp disponible

Horaris del despatx

Dilluns a dijous: 9h30 a 17h30.

Divendres: 9h30 a 14h.

 Correu electrònic

eurolex@eurolex.ad